Lisenssit

Kiinteä lisenssi

Kiinteä lisenssi asennetaan konekohtaisesti. Tilauspohjainen kiinteä lisenssi sisältää lisäksi 2 kappaletta kotikäyttöoikeuksia. Tarvittaessa lisenssin siirtoa voi kysyä: info (a) zenex.fi.Tilaa kiinteä lisenssi

Verkkolisenssi

Asennetaan verkkopalvelimelle, jolloin esimerkiksi yrityksen verkossa työskentelevä voi varata lisenssiin käyttöön. Mathcad-ohjelmisto voidaan asentaa usealle koneelle ja sitä voidaan käyttää miltä koneelta tahansa. Tilauspohjainen verkkolisenssi sisältää kolme kotikäyttöoikeutta.


Tilaa verkkolisenssi

Oppilaitoslisenssi

Mathcad Prime oppilaitosversiot sisältävät täydet ominaisuudet. Lisenssipaketteja löytyy niin pienille kuin suurillekin oppilaitoksille. Oppilaitoslissensseihin kuuluu yksi kotikäyttöoikeus jokaista kymmentä lisenssiä kohti. Kotikäyttöoikeudet on tarkoitettu opettajille ja tutkijoille.

Tilaa oppilaitoslisenssi

Tilauspohjaiset lisenssit

Tilauspohjaisten lisenssien tilausjakso on 1-3 vuotta toiveittesi mukaan. Saatavilla ovat kiinteät, verkko- sekä oppilaitoslisenssit. Tilauspohjaisten lisenssien etuina ovat halvemmat aloituskustannukset ja enemmän joustavuutta lisenssitarpeiden muuttuessa. Tilauslisenssien uusiminen tapahtuu automaattisesti, mutta uusiutumisesta lähetetään ilmoitus. Peruutus on tehtävä 60 päivää ennen automaattista uusintaa. Tilauspohjaisiin lisensseihin sisältyy aina ylläpito. Näin käyttäjillä on oikeus uusimpiin versiopäivityksiin ja tukeen. Erikseen opiskelijoille myytävät opiskelijalisenssit ovat kestoltaan vain vuoden ajan. Opiskelijalisenssiin ei sisälly erillistä ylläpitoa.