Lisenssit

Kiinteä lisenssi

Kiinteä lisenssi asennetaan konekohtaisesti. Tilauspohjainen kiinteä lisenssi sisältää lisäksi 2 kappaletta kotikäyttöoikeuksia. Tarvittaessa lisenssin siirtoa voi kysyä: info (a) zenex.fi.Tilaa kiinteä lisenssi

Verkkolisenssi

Asennetaan verkkopalvelimelle, jolloin esimerkiksi yrityksen verkossa työskentelevä voi varata lisenssiin käyttöön. Mathcad-ohjelmisto voidaan asentaa usealle koneelle ja sitä voidaan käyttää miltä koneelta tahansa. Tilauspohjainen verkkolisenssi sisältää kolme kotikäyttöoikeutta.


Tilaa verkkolisenssi

Oppilaitoslisenssi

Mathcad Prime oppilaitosversiot sisältävät täydet ominaisuudet. Lisenssipaketteja löytyy niin pienille kuin suurillekin oppilaitoksille. Oppilaitoslissensseihin kuuluu yksi kotikäyttöoikeus jokaista kymmentä lisenssiä kohti. Kotikäyttöoikeudet on tarkoitettu opettajille ja tutkijoille.

Tilaa oppilaitoslisenssi

Opiskelijalisenssi

Opiskelijan itselleen hankkimaa versiota saa käyttää vain opiskeluun. Sen vuoksi tarvitsemme opiskelutietosi tilauksen vahvistamiseksi. Opiskelijaversio sisältää täydet työkalut.


Hanki opiskelijalisenssi heti

Vuositilauslisenssit

Vuositilauslisenssien tilausjakso on 1-3 vuotta toiveittesi mukaan. Saatavilla ovat kiinteät, verkko- sekä oppilaitoslisenssit. Vuositilausisenssien etuina ovat halvemmat aloituskustannukset ja enemmän joustavuutta lisenssitarpeiden muuttuessa. Tilauksen uusiminen tapahtuu automaattisesti, mutta uusiutumisesta lähetetään ilmoitus. Tilauksen peruutus on tehtävä 60 päivää ennen automaattista uusintaa. Voimassaolevaan vuositilaukseen kuuluvat myös ohjelman uusimmat versiot päivityksineen sekä tekninen tuki.